skip to Main Content

Alles spic en span dankzij weer veelal dezelfde leden op klusdag

Het clubhuis ligt er weer strak bij. Dankzij de inzet van weer – veelal dezelfde –  leden ligt het clubhuis er weer spic en span bij. Zowel buiten als binnen.

Na de koffie met een appelkoek gingen veertien leden (inclusief bestuur) aan de slag. Buiten werden alle takken, bladeren en andere rotzooi van het dak geblazen en vervolgens weggeblazen en -geveegd. Ook werd de afvoer aangepakt en het groen van de stenen gehaald.

Binnen werden de na de verbouwing overtollige planken en latten op de zolder gelegd. De spinningruimte werd schoongemaakt, nadat de spinningbikes buiten met een sopje weer ‘winterklaar’ waren gemaakt. Er werden lijsten met reglementen opgehangen, banken aan de muur weer vastgemaakt en het vorige tenue hangt nu ook ingelijst aan de muur. De bestuurskast is ontdaan van ordners met oude afvinklijsten. De schappen ‘achter’ zijn ontdaan van oud glaswerk etc. De oude kleding is ook opgeruimd en de glazenkasten zijn van stof ontdaan. Het meubilair is weer gerangschikt en afgenomen en op de plaats gezet.

Kortom, het clubhuis van FTC Wenters is klaar voor het zomerseizoen. Het bestuur dankt de aanwezige leden, die voorzien werden van erwtensoep ‘van het huis’.

Back To Top
X