Ga naar hoofdinhoud

Bezoek van tourclub Rijssen

Op 1 April 2017 (nee dit is geen grap) heeft FTC Wenters bezoek gekregen van de tourclub uit Rijssen.
TC Rijssen had haar route zo gepland dat zij naar Winterswijk kon komen. De reden van haar bezoek was – naast het maken van de kilometers – om ons mooie clubhuis te bezoeken. Dat FTC Wenters een mooi clubhuis heeft is onder haar eigen leden allang bekend.
Dankzij de vaste groep leden, die het onderhoud verzorgen, blijft het een clubhuis waar dan ook een bezoek aan te brengen is.

De aanvraag vanuit Rijssen was dan ook snel gemaakt en geregeld.
De leden van TC Rijssen waren onder de indruk. “Wauw ze hebben zelfs een eigen spinnings ruimte” en “”Oh ze hebben een eigen inloopvriezer voor de derde helft”. Ook de vide is een plek waar zij erg jaloers op zijn. “Goh dat is wel erg fijn om daar een vergadering te houden, want wij moeten nu naar een café of naar de plaatselijke duivenclub voor een vergadering”.

Door dit bezoek realiseer je toch maar weer wat voor luxe wij bij FTC Wenters hebben.
Het is dus niet vanzelfsprekend dat een sportclub een eigen clubhuis heeft.

Ik wil hierbij TC Rijsen bedanken voor haar bezoek aan onze mooie woonplaats Winterswijk inclusief ons clubhuis, waar zij nu zeker over kunnen dromen of vergaderen. Ik hoop dan ook dat het bezoek heeft mogen bijdragen aan een idee dat door TC Rijsen verder uitgewerkt gaat worden, zodat ook zij een mooi clubhuis gaan krijgen waar wij dan weer een gastbezoek aan kunnen gaan brengen.

FTC Rijssen bij FTC Wenters
Back To Top