skip to Main Content

Eerst op de fiets en dan naar de nieuwjaarsreceptie FTC Wenters

  • 2020

FTC Wenters houdt zondag 5 januari de nieuwjaarsreceptie die ’s morgens wordt ingeluid door de gebruikelijke tijdrit op de ATB. De eerste deelnemer vertrekt om 10 uur. De inloop van de nieuwjaarsreceptie is 14.30 uur (dus later dan voorgaande jaren), met ditmaal een verrassend buffet en uiteraard weer een muzikale omlijsting.

Naast de ploegentijdrit als afsluiting van het wegseizoen houdt FTC Wenters traditiegetrouw voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie een ATB-tijdrit. Deze wordt uitgezet door het bestuur en hopelijk is er weer een grote deelname. De uitslag wordt ’s middags bekend gemaakt tijdens de receptie.

Het aanvangsuur van de receptie is naar achteren geschoven, zoals een aantal jaren geleden steevast het geval was. Er is weer een deejay en de catering ontbreekt uiteraard niet, maar ditmaal geen stampotbuffet… De voorzitter zal weer terug- en vooruitkijken, er is nog een ander optreden en de held(en) van de ATB-tijdrit worden gefêteerd. Redenen genoeg om te komen en alle medeleden het beste voor 2020 toe te wensen. Tot 5 januari in ons clubgebouw, dat nu helemaal af is! Met dank aan de inzet een trouw en handig groepje leden.

Back To Top
X