skip to Main Content

Foto’s Grenslandtocht 2019

Het verwachte slechte herfstweer bleef uit, waardoor de organisatie ruim 550 deelnemers mocht verwelkomen. De opkomst was gelijk aan andere jaren wat de organisatie tot tevredenheid stelt. De deelnemers konden kiezen uit 35,50 en 60 km afstand aan routes. De helft van de deelnemers koos voor de kortste afstand. De andere helft deed de 50 of 60km aan. Halverwege alle routes was bij Camping het Wieskamp een pauzeplaats ingericht waar de vaste pauzeplaatscrew de deelnemers voorzagen van een versgebakken pannenkoek, bouillon en sportdrank. Vele deelnemers liet zich dit goed smaken en werd bijzonder goed gewaardeerd. Het serveren van een verse pannenkoek is uniek en nog nooit eerder gedaan tijdens toertochten in de regio.
Deze extra energie had men wel nodig: in de 2e helft van de route zaten namelijk ook de 2 voormalige vuilstortplaatsen in Winterswijk, dus dat werd klimmen geblazen.
Bij terugkomst deden de vele deelnemers zich nog graag tegoed aan een fijn kop erwtensoep, gesponsord door Restaurant de Zwaan Winterswijk. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement met veel positieve reacties van de deelnemers. Graag zien wij de deelnemers weer terug op zondag 2 februari 2020 voor de Profile Winterswijk MTB tocht.

Klik op een van de onderstaande foto’s om de vergroting te bekijken.
Alle foto’s en (archief) albums van FTC Wenters kan je ook direct op Flickr bekijken.

Of bekijk de foto’s van de Pauzeplek

 

Met dank aan Christiaan Streek voor de foto’s.

 

Met dank aan Harry Grevers voor de foto’s.

 

Met dank aan Judith Zemann voor de foto’s.

 

Met dank aan Judith Zemann voor de foto’s.

Back To Top
X