Skip to content

FTC Wenters in nieuw tenue de weg op!

De laatste kledingpakketten zijn opgehaald. De laatste handschoenen uitgedeeld. Leden die nog een allweatherjack of shirt korte mouw te kort komen, de webshop van Bioracer is weer tijdelijk open (tot 10 april). Maar alle groepen gaan inmiddels in het nieuwe tenue de weg op. In prachtig donkerblauw met het geel als subtiele steunkleur.
De leden van FTC Wenters fietsen met een nieuwe sponsor De Zwaan op de borst (Restaurant De Zwaan) en er staan ook nieuwe namen op het tenue: Steakhouse Vivaldi, Promades, WinLed, Gess Up, Thoma Enning en Cordal bedrijfswagens. De sponsoren die het shirt of broek of arm/beenstukken trouw zijn gebleven zijn  Profile Winterswijk, Mulder Recycling en De Duif (mannenmode). De sponsorcommissie verdient hiervoor een groot compliment, want het tenue werd samengesteld in een tijd dat de crisis nog voelbaar was. Desalniettemin staan er nu meer namen op het tenue dan in het verleden!

FTC Wenters kan zich weer laten zien in de regio en gaat dat ook veelvuldig doen. Het (te) koude voorjaar is op zijn retour, de lente wordt voelbaar, dus alle leden (ook degenen die de winter voorbij laten gaan) kunnen de racefiets uit de schuur halen.
Op weg naar een mooi wegseizoen in een toptenue!

Nieuwsbericht-Tenue FTC Wenters 2018 (foto Anita Jansen)
Back To Top