skip to Main Content

Je kunt gaan stemmen op FTC Wenters voor Hart voor de Achterhoek

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ondersteunt al jaren verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Via Hart voor de Achterhoek stellen zij in 2019 wederom een bedrag van €400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hun bankieren. De leden van de bank brengen vijf stemmen uit op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank hebben per post een unieke code ontvangen waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 5 tot en met donderdag 19 september kun je via de website www.rabobank.nl/noa jouw stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toe draagt. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen stemmen.

Dus breng 2 stemmen uit op FTC Wenters en de 3 overige stemmen op een ander doel die je een warm hart toedraagt. Mocht je zo niet weten op welk ander doel, stem dan op AV Archeus. Wij hebben veel wederzijdse leden en zij doen dezelfde oproep aan hun leden. Zo helpen wij elkaar met dit stemadvies.

Vraag daarnaast ook je familieleden, vrienden, collega’s of wie dan ook hun stem uit te brengen op FTC Wenters. Wij kunnen het geld goed gebruiken.

Alvast bedankt voor je stemmen!

Back To Top
X