skip to Main Content

Je kunt gaan stemmen op FTC Wenters voor Rabo ClubSupport

De Rabobank ondersteunt al jaren verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Voorheen werd dit regionaal georganiseerd en voor ons gebied stond het bekend als “Hart voor de Achterhoek”. Nu heeft deze actie landelijk de naam “Rabo ClubSupport” gekregen. Voor onze regio wordt dit jaar wederom een bedrag van €400.000,- ter beschikking gesteld aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hun bankieren. De leden van de bank brengen vijf stemmen uit op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank kunnen inloggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Stemmen kan van maandag 5 tot en met zondag 25 oktober en je kunt jouw stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toe draagt. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen.
Klik HIER of stem via de Rabo App.

Dus breng 2 stemmen uit op FTC Wenters en de 3 overige stemmen op een ander doel die je een warm hart toedraagt.

Vraag daarnaast ook je familieleden, vrienden, collega’s of wie dan ook hun stem uit te brengen op FTC Wenters. De laatste jaren heeft ons dit iedere keer ca. € 600,= opgeleverd en wij kunnen dit geld goed gebruiken voor bepaalde projecten binnen onze vereniging.

Dit jaar willen wij de aanleg van de nieuwe MTB-route rondom Winterswijk ondersteunen.

Alvast bedankt voor je stemmen!

Back To Top
X