Skip to content

Laatste (Baumberge)training voor Tour de Ruhr

De B-groep heeft zondag de puntjes op de i gezet voor de trip naar Hatting in  het Duitse Ruhrgebied, de zogenaamde Tour de Ruhr. Met een grote groep renners (zestien, helaas viel Martin Kolsté onderweg af als gevolg van een spaakbreuk) ging het richting de prachtige Baumberge, voor een training over 140 kilometer met ruim 1300 hoogtemeters.
Het werd een pittige tocht, met de bekende klimmetjes erin, waaronder de klim naar de Longinusturm, waar tevens werd gepauzeerd met koffie, cola en Erdbeerenkuchen. In verband met de zwaarte en de tijd werd er een klein lusje uitgehaald, maar stonden er altijd nog ruim 130 kilometer op de teller bij terugkomst bij het clubgebouw, waar op het terras een welverdiend biertje wachtte. De deelnemers aan de Tour de Ruhr lijken klaar voor de uitdaging in het groene en golvende Ruhrgebied. Ze vertrekken donderdag, op de fiets naar het Ruhr-Inn Hotel in Hattingen, en fietsen zondag weer terug naar Winterswijk. De trip wordt daarna afgesloten bij ‘De Zwaan’.
Broekensponsor Profile Winterswijk brengt de bagage naar Hattingen en haalt de koffers ook weer op. Waarvoor grote dank van de deelnemers!
Back To Top