skip to Main Content

Maarten ten Pas stopt als bestuurslid, Veroni Kruisselbrink nieuw in bestuur

Voorzitter Geert Bruins van FTC Wenters heeft woensdagavond tijdens de ledenvergadering Maarten ten Pas met een presentje uitgezwaaid als bestuurslid van FTC Wenters.

Maarten zat namens de ATB-afdeling in het bestuur en behartigde de belangen van de mountainbikers binnen FTC Wenters. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen drie jaar ingespannen voor de sponsorbelangen van FTC Wenters. Hij heeft mede aan de basis gestaan van het nieuwe tenue van FTC Wenters en onderhoudt nauwe banden met enkele sponsors. Het bestuur is dan ook zeer verheugd dat Maarten heeft toegezegd actief te willen blijven in de sponsorcommissie. Voor de overige bestuurszaken ontbreekt het hem aan tijd als gevolg van een drukke onderneming. Bovendien vraagt het gezin ook de nodige aandacht. Dat was allemaal steeds moeilijker te combineren.

Zijn vertrek uit bestuur wil niet zeggen dat we Maarten niet meer tegenkomen op de Huininkmaat. Hij heeft zijn motor verkocht en – opnieuw – een racefiets gekocht. Op de ATB fietste hij alweer regelmatig mee en dat wil hij nu ook op de weg doen. Voorzitter Geert Bruins dankte Maarten tijdens de ledenvergadering al voor zijn inzet voor de vereniging en dat doen we op deze plek nog een keer: Maarten bedankt!

Tegelijkertijd verwelkomen we Veroni Kruisselbrink als opvolgster van Maarten in het bestuur. Veroni zette zich al in voor de organisatie van ATB-tochten en regelde ook de AED- en EHBO-cursussen bij FTC Wenters. Het bestuur was blij dat ze positief reageerde op de vraag of ze het bestuur wil versterken. Veroni welkom!

FTC Wenters voorzitter Geert Bruins en Maarten ten Pas
Back To Top
X