Ga naar hoofdinhoud

Profile Winterswijk MTB Tocht 2018

De Profile Winterswijk MTB Tocht 2018 wordt dit jaar wederom gereden op en rond het prachtige coulisselandschap van Winterswijk. De tocht voert dit jaar door de buurtschappen rond Winterswijk.

Op zondag 4 februari 2018 van 08:30 tot 10:00 kan er vanaf de Huininkmaat 1 te Winterswijk gestart worden aan de verschillende routes van 35,45 en 55 kilometer. De basisroute van 55 kilometer loopt rondom Winterswijk en kan op verschillende plekken worden afgekort.

De route zal via bospaden, zandwegen en technische trails de buurtschappen Woold, Kotten en de Brinkheurne aan doen. Halverwege de tocht is een pauzeplek ingericht bij Camping De Italiaanse Meren te Kotten. Hier kunt u genieten van soep, limonade en een versnapering. Clubsponsor Profile Winterswijk zal tevens aanwezig zijn om vakkundig technische service te verlenen bij pech.

Na afloop en kan men in het clubgebouw van FTC Wenters napraten onder het genot van een drankje en ambachtelijke erwtensoep terwijl uw fiets staat te drogen nadat u hem heeft kunnen schoonspuiten bij de wasplaats.

De tocht zal grotendeels over particulier eigendom gaan waar de organisatie eenmalig voor deze datum toestemming voor heeft gekregen. De organisatie rekent op uw medewerking om deze fantastische tocht ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren en deze eenmalige toestemming te respecteren.

Deelname aan deze tocht kost €6,00 (NTFU-leden €5,00) en dit is inclusief een kop soep.

Tot zondag 4 februari!

Zondag 4 februari 2018 Profile Winterswijk MTB Tocht
Afstanden: 35, 45, 55 km
Start tussen 8:30-10:00 uur

Profile MTB Tocht foto

Back To Top