Skip to content

Stem op FTC Wenters voor Hart voor de Achterhoek!

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ondersteunt al jaren verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Via Hart voor de Achterhoek stellen zij in 2018 wederom een bedrag van 400.000 euro ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hun bankieren. De leden van de bank brengen elk vijf stemmen uit op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank hebben afgelopen weekend per post een unieke code ontvangen waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 22 mei tot en met woensdag 6 juni 2018 kun je via de website www.rabobank.nl/noa jouw stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toe draagt. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen stemmen.
Dus breng 2 stemmen uit op FTC Wenters en de 3 overige stemmen op een ander doel die je een warm hart toedraagt. Mocht je zo niet weten op welk ander doel, stem dan op AV Archeus. Wij hebben veel wederzijdse leden en zij doen dezelfde oproep aan hun leden. Zo helpen wij elkaar met dit stemadvies.

Vraag daarnaast ook je familieleden, vrienden, collega’s of wie dan ook hun stem uit te brengen op FTC Wenters. Wij kunnen het geld goed gebruiken.
Alvast bedankt voor je stem!

Back To Top