skip to Main Content

Spiekerman Wentersronde

Donderdag 10 mei 2018

Met grote vreugde kunnen wij als organisatie van de Wentersronde melden dat Café en zalencentrum – Spiekerman uit Meddo dit jaar zijn naam heeft verbonden aan de Wentersronde! De naam van de ronde gaat nu heten: de Spiekerman-Wentersronde!

 

 

De Wentersronde is inmiddels een begrip binnen en buiten de Achterhoek. Tijdens de Wentersronde komen er fietsclubs of individuele fietsers naar ons toe, zelfs vanuit Utrecht en uit Hoogeveen.

De route liet altijd de mooie Duitse grensstreek zien. Dit jaar laten we meer van de Achterhoek zien. De pauze plaats van de 25 en 45 km zal bij Spiekerman in Meddo uitkomen waar u thee of een bakje koffie met gebak kunt bestellen.
De 125 en 80 km gaat meer de Achterhoek in. Bij terugkomst zal u opgewacht worden door Dj Eddy met zijn muziek. U kan onder het genot van muziek, een lekker broodje worst of hamburger van de BBQ halen.

De korte routes starten tussen 09:00 en 11:00. De lange routes starten tussen 08:00 en 10:00. De routes starten bij het clubgebouw van FTC Wenters.
Wij rekenen op u en hopen op mooi weer zodat het feest compleet wordt!

De routes starten bij het clubgebouw van FTC Wenters, adres:
Huininkmaat 3
7101JL Winterswijk

Back To Top
X