Ga naar hoofdinhoud

Verkenning routes richting Hattingen en vice versa

Twee blauwe ‘Treks’ hebben woensdag het groene landschap van de Kohlenpott doorkruist, over glooiende heuvels en langs pittoreske meertjes, van Winterswijk naar Hattingen. Theo Elsinghorst en Kazio Slebioda hebben de heenreis van Winterswijk naar Hattingen, een route uitgezet door Theo, verkend. Dat heeft geresulteerd in iets meer kilometers dan bedacht, namelijk 140 kilometer, maar het is een boeiende en afwisselende route geworden. ,,Ik beoordeel de route met een 9, chapeau voor het pionierswerk van Theo”, zegt Kazio vanuit het Ruhr Inn in Hattingen.
In dat hotel  in het groene gedeelde van het Ruhrgebied verblijft het gezelschap van FTC Wenters van 7 tot  en met 10 juni. De heenreis is dus 140 kilometer geworden, een afstand die op de fiets van Winterswijk wordt overbrugd. Onze trouwe sponsor Profile Winterswijk draagt zorg voor de bagage van de deelnemers, waarvoor alvast hartelijk dank. Op de terugweg, die korter is (80 tot 100 km), wordt eveneens gefietst. De trip wordt afgesloten bij restaurant De Zwaan in Winterswijk.

Theo en Kazio fietsen vandaag (donderdag 3 mei) terug van Hattingen naar Winterswijk, na een ongetwijfeld aangename avond in de binnenstad van Hattingen, zoals de foto met de pullen bier laat zien. De deelnemende leden ontvangen binnenkort een mail met info over de trip en een datum voor een informatieavond. Maar één ding is zeker: Hattingen, wir kommen!

Klik om foto te vergroten
Back To Top