Ga naar hoofdinhoud

Proeffietsen/ Meefietsen?
Meefietsen bij FTC Wenters? Dat kan! Belangstellenden mogen drie maal mee bij een groep van het juiste fietsniveau en daarna moet beslist worden of die persoon lid wordt of niet. Voorwaarde is wel – om een en ander af te stemmen –  dat iemand zich VOORAF meldt via info@ftcwenters.nl.

Kosten lidmaatschap
De contributie bedraagt € 96,75 per jaar.
De donateurs betalen € 15,00 per jaar.

Een groot deel van deze contributie wordt besteed aan het clubhuis (onderhoud, vaste lasten/verzekering), aanschaf wielerkleding en NTFU-bijdragen, alsmede evenementen en allerhande clubactiviteiten.

Lid worden kan vanaf 16 jaar. In 2014 is FTC Wenters met een proef gestart om ook jeugdige fietsers te verwelkomen. Kinderen onder de 16 jaar kunnen met de groepen meefietsen indien de ouder/verzorgen lid is van FTC Wenters en tegelijkertijd meefietst. Daarnaast dient het kind het tempo van de groep goed te kunnen volgen.

Ieder lid ontvangt
1x per jaar de TEP, Toer Evenementen Programma, waarin alle toertochten en MTB-tochten van het hele jaar (6000) in heel Nederland vermeld staan. Ook staan er belangrijke buitenlandse fietsevenementen in vermeld, zoals bv. Luik-Bastenaken-Luik. Daarnaast ontvangt elk lid 6x per jaar een officieel orgaan van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie), het FietssportMagazine, met de laatste toerfiets- en MTB-wetenswaardigheden, de NTFU-Toerfietskaart, waardoor u korting krijgt bij alle NTFU-tochten.
Het  lidmaatschap van de FTC Wenters betekent o.a. gratis deelname aan de door de FTC Wenters georganiseerde evenementen, kortingsmogelijkheden op bar-consumptiekaart, korting bij aanschaf van extra kleding. Aspirant-leden kunnen enkele keren meetrainen/fietsen (helm verplicht!) om de sfeer te proeven en kennis te maken met het fietsen in clubverband bij de FTC Wenters.

Tenue
De leden ontvangen een 5-delig tenue van de FTC Wenters (geen helm), waarvoor zij een borg betalen (eventueel in termijnen) van € 150,00. Na 4 jaar mogen zij het tenue houden. Mocht het lidmaatschap eerder worden beëindigd, dan leveren zij het tenue weer in en krijgen, afhankelijk van de duur van het lidmaatschap, een deel van de borg retour. Elk lid is verplicht te fietsen in het clubtenue (helm verplicht!) tijdens clubtrainingstochten en race/atb-tochten onder auspiciën van de NTFU/KNWU en race/mtb-activiteiten van de FTC Wenters.

Download hier het aanmeldformulier

Back To Top
X